PAI JAZZ AND BLUES FEST : THAILAND

PAI JAZZ AND BLUES FEST : THAILAND

PLACES

PLACES
MUSIC VENUES
See the map : https://goo.gl/sY6QSA

The Pai Jazz & Blues Fest 2018 is possible thanks to the involvement of our sponsors and music venue owners who allow us to bring jazz and blues to Pai again. Below is a list of places where all the previously mentioned artists will appear and perform. All places are located in Pai Walking Street.

1. PAI DISTRICT HALL (ที่ว่าการอำเภอปาย)

  โจทย์สำคัญอย่างหนึ่งของ Pai Jazz & Blues Fest คือการนำดนตรีไปสู่สถานที่ต่างๆ โดยไม่จำเป็นว่าจะต้องเป็นที่ร้านเหล้าหรือสถานบันเทิงอย่างที่คนส่วนใหญ่มีภาพจำเท่านั้น นั่นคือเหตุผลที่เราทำการขออนุญาตทางที่ว่าการอำเภอปาย เพื่อใช้สถานที่ของหอประชุม ซึ่งเราเชื่อว่าเป็นสถานที่ที่ทุกคนในปายคุ้นเคยกันเป็นอย่างดี มาเป็นหนึ่งในเวทีการแสดง (รวมทั้งเป็นสถานที่ทำพิธีเปิดงานด้วย) ก็ในเมื่อที่นี่คือสถานที่ซึ่งตั้งอยู่ใจกลางเมือง เดินทางสะดวก และใครๆ ก็รู้จัก แล้วทำไมเราถึงจะไม่นำดนตรีดีๆ มาพบปะกับผู้คนกัน ณ พื้นที่ตรงนี้กันล่ะ?

2. THE JAZZ HOUSE

The Jazz House was one of the venues for the Pai Jazz & Blues Fest 2017. The Jazz House is conveniently located near Pai Walking Street. The atmosphere is nice and quiet, and usually not crowded. The history of the shop is always tied closely to music (even now a lot of music activities are held here on a regular basis). It was always our plan that to make The Jazz House one of our stage shows. The owners gladly accepted with joy, which means the jazz and the blues will be played here once again.

ปีที่ผ่านมา The Jazz House คือหนึ่งในสถานที่จัดงานของ Pai Jazz & Blues Fest 2017 ซึ่งทั้งทำเลที่ตั้งที่ไปมาสะดวกเพราะอยู่ติดกับถนนคนเดินปาย บรรยากาศภายในร้านที่เงียบสงบไม่พลุกพล่าน และความเป็นมาของร้านที่ผูกติดกับดนตรีมาโดยตลอด (รวมทั้งในปัจจุบันก็ยังคงมีกิจกรรมดนตรีเกิดขึ้นที่นี่อยู่เป็นประจำ) ทำให้เราตั้งใจกันว่าอยากจะให้สถานที่แห่งนี้เป็นหนึ่งในเวทีการแสดงของเราอีกครั้ง และเมื่อพวกเขาตอบรับด้วยความยินดี นั่นหมายความว่าเสียงดนตรีแจ็ซซ์และบลูส์จะได้บรรเลงกันที่นี่อีกครั้งแน่นอน

Facebook : https://www.facebook.com/paijazzhouse/

3. ART IN CHAI CAFE PAI

The tea shop is located in the alley, which connects Pai Walking Street and the street in front of Pai Witthaya School. The cafe is a perfect combination of peace and privacy, decorated with colorful pieces of arts in the corners of the cafe. The smell of good tea and spices hung in the air. The shop owner even went to India to learn about the art of tea and gourmet spices. The cafe has a friendly atmosphere. It serves a wide variety of tea, soft drinks and vegetarian dishes, there is also a corner suitable for open mic activities. These are the reasons why we decided to invite Art in Chai Cafe to become one of the venues for the fest this year.

ร้านชาที่ตั้งอยู่ในซอยที่เชื่อมระหว่างถนนคนเดินปายกับถนนหน้าโรงเรียนปายวิทยาคารแห่งนี้ เป็นส่วนผสมที่ลงตัวระหว่างความสงบเป็นส่วนตัว กับสีสันของศิลปะที่แทรกอยู่ตามมุมต่างๆ ของร้าน เช่นเดียวกับกลิ่นของชาที่มากมายด้วยเครื่องเทศที่เป็นส่วนผสม ซึ่งเจ้าของร้านไปหาความรู้ถึงอินเดียเพื่อให้เข้าใจในรสชาติอย่างแท้จริง ด้วยบรรยากาศของร้านที่เป็นกันเอง มีทั้งชา เครื่องดื่ม และอาหารมังสวิรัติให้ได้ลิ้มรส รวมทั้งมีพื้นที่ซึ่งจัดกิจกรรม Open Mic อย่างสม่ำเสมอ ทำให้เราตัดสินใจชักชวน Art In Chai Cafe มาเป็นหนึ่งในสถานที่จัดงานในปีนี้

Facebook : https://www.facebook.com/Art-in-chai-cafe-174000465975671/

4. PAI RIVER CORNER RESORT

One of the photos, taken from the Pai Jazz & Blues Fest 2017, and attracted the attention of many who saw it, is the photo taken during the show inside of Pai River Corner, with the Pai River as its visual element. Pai River Corner was chosen once again to be one of the stages for Pai Jazz & Blues Fest. What’d be better than to listen to the music while enjoying the idyllic views of Pai river? For attendees who were impressed with the great views and atmosphere here last year and wanted to be here again, don’t wait to reserve some spots for you and your friends!

หนึ่งในภาพของงาน Pai Jazz & Blues Fest 2017 ที่ได้รับความสนใจจากผู้ที่ได้พบเห็นเป็นอย่างมาก คือภาพในระหว่างที่ดนตรีกำลังบรรเลงอยู่ภายใน Pai River Corner โดยมีแม่น้ำปายเป็นองค์ประกอบในภาพ และทำให้ Pai River Corner เป็นอีกสถานที่ที่เราตั้งใจไว้ว่าอย่างไรเสียก็ต้องเป็นหนึ่งในเวทีของ Pai Jazz & Blues Fest 2018 เพราะจะมีอะไรดีไปกว่าการได้ฟังดนตรีดีๆ ท่ามกลางธรรมชาติที่ร่มรื่นและสถานที่ที่สวยงามกันอีกล่ะ! เพราะฉะนั้นใครที่เคยประทับใจกับบรรยากาศของที่นี่ ปีนี้ก็เตรียมตัวไปจับจองพื้นที่กันไว้ได้เลย!

Facebook : https://www.facebook.com/Pairivercorner/

6. MOJO CAFE PAI

We didn’t really have to say much about Mojo Cafe because everyone knows the place. The cafe is a must for an avid music lover to visit when coming Pai. At Pai Jazz & Blues Fest 2017, this was another stage where the audience was crowded on every night of the event. We didn’t have to give it a second thought when we chose this place as one of our stage shows, just like last year. We are confident that with the cozy atmosphere at Mojo Cafe, the joy of live music will be even more enhanced and impactful than it can be.

ถึงวันนี้ชื่อเสียงของร้าน Mojo Cafe นั้นคงไม่ต้องอธิบายกันให้มากความแล้ว เพราะใครๆ ต่างก็รู้ว่าที่นี่คือสถานที่ของดนตรีดีๆ และคนที่รักดนตรีสมควรต้องแวะมาเยือนเมื่อมาถึงปาย ใน Pai Jazz & Blues Fest 2017 นี่คืออีกเวทีที่บรรยากาศยอดเยี่ยมทั้งจากเสียงดนตรีและผู้ชมที่มากันแน่นขนัดทุกค่ำคืน ทำให้เราไม่ลังเลอะไรเลยในการเลือกสถานที่แห่งนี้เป็นหนึ่งในเวทีการแสดงของเราเช่นเดียวกับปีที่ผ่านมา เพราะเรามั่นใจว่า ด้วยบรรยากาศของที่นี่ ดนตรีจะเปล่งประกายได้อย่างแจ่มชัด และสร้างความสุขให้ทุกคนที่ก้าวเข้ามาได้อย่างแน่นอน

Facebook : https://www.facebook.com/mojocafepai/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *